Cafe og Restauranten Bøteriet

For nytere av tradisjonsmat

Bestill bord

Nyt et godt måltid på Dønna

Det gamle Bøteriet er gjort om til et sjarmerende reiselivsanlegg med restaurant, uteservering og gjestebrygge.

Restauranten Bøteriet ble etablert i 2001, og ligger flott plassert rett forbi fiskerihavna i Åkerøya på Dønna innerst i vågen. Restauranten holder åpent i sommersesongen. Menyen vår består av god hjemmelaget mat, alt lages fra bunnen av. Vi tilbyr blandt annet ulike fiskeretter og kjøttretter. Vi lager også hjemmelaget karamellpudding til dessert.

Meny

Vår meny består av et utvalg fiske- og kjøttretter. Menyen kan gjerne forandre seg fra dag til dag, avhengig av råvarene vi får lokalt. På søndager har vi gjerne litt andre retter, men også disse varierer avhengig av råvarer. Prøv vår hjemmelagede karamellpudding til dessert

Allergier? 

Dersom du har matallergier er det viktig at du opplyser oss om dette. Det kan være råvarer i rettene som ikke er med i beskrivelsene.

Selskapsmeny

Ved større selskap i restauranten ”salt-bingen” og i ”båt-avdelingen”, må en forhåndsbestille en felles meny. Vi setter sammen forslag på 3-retters menyer. I tillegg kan du også velge en meny der kokken setter sammen en meny for deg ut fra tilgangen på råvarer. Til alle menyer kan vi sette opp en drikkemeny som passer til alle rettene, enten du velger alkoholfritt, vinmeny eller øl-meny.

Skreddersydd meny

Hvis du ønsker en skreddersydd meny, kan du velge å komponere en egen meny for ditt selskap, ved enten å velge fra vår á la carte meny, eller ta en prat med oss for å få til den beste menyen ut fra dine ønsker og råvaretilgang. I et lukket selskap må alle velge samme meny. Vi gjør selvfølgelig unntak for allergikere og vegetarianere etc. Alle priser er inkludert MVA.

Gruppebestillinger

Grupper på over 14 personer må bestille en felles gruppemeny. Denne menyen må sendes til oss senest 7 dager før ankomst. Dette for at vår kokk skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt for praktisk gjennomføring.

Bestill bord

Drikke

Vi har alle rettigheter og kan tilby ulike typer vin, øl og drinker.  vi har også alkoholfrie drikker. 

Ønsker dere vin- eller ølsmaking kan vi arrangere dette.

Følg oss på Facebook